Warning: Declaration of Walker_Comment2::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/rccruise.dk/blog.rccruise.dk/wp-content/themes/hanging.1.0/hanging/functions.php on line 57

Warning: Declaration of Walker_Comment2::end_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/rccruise.dk/blog.rccruise.dk/wp-content/themes/hanging.1.0/hanging/functions.php on line 71

Warning: Declaration of Walker_Comment2::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array, $current_object_id = 0) in /var/www/rccruise.dk/blog.rccruise.dk/wp-content/themes/hanging.1.0/hanging/functions.php on line 86

Warning: Declaration of Walker_Comment2::end_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/rccruise.dk/blog.rccruise.dk/wp-content/themes/hanging.1.0/hanging/functions.php on line 140
Velkommen til Verden » Blog Archive » Gratistur til Sverige

Gratistur til Sverige

0

Posted by Alex Petersen | Posted in Geocaching | Posted on 13-08-2009

Med bus til Jägersro indkøbscenter i Sverige for at shoppe eller for at geocache? Vi skulle selvfølgelig geocache. Det var rimelig svært at komme med en bus som passede ind i vores kalender, men fredag opdagede jeg pludselig at der var to ledige plader til om søndagen, d. 9 august. Perfekt 😀

Vi ankom til Jägersro efter en 40 minutters tid i bus og fandt straks den nærmeste cache på GPS’en. Den lå ved en benzin-station, men til trods for at vi ledte og ledte kom den aldrig frem. Ikke den bedste start på dagen. Vi gik alligevel videre med oprejst pande til den næste… Den lå midt inde i en rundkørsel. Louise var ikke meget for at skulle derind og spille tosset, men hun havde selvfølgelig ikke noget valg 😀

Cachen kom nemt frem og vi skyndte os videre 🙂

Vi kom forbi en cache hvor gemmestedet er meget sjovt. Som geocachere fik vi selvfølgelig øje på det med det samme :mrgreen:

Mugglere vil sikkert aldrig lægge mærke til denne cache 🙂

Den 3. cache på turen var faktisk også meget sjovt gemt. Cacheejer ville gerne have at man tænkte lidt på miljøet og på hvor meget trafikken skader. Cachen ligger nemlig på en lille gangbro over en motorvej.
Vi ledte og ledte og pludselig fik Louise øje på den, jubiii… Det er så simpelt men alligevel går der sikkert mange mennesker på denne bro hver dag uden at vide noget til det…

Vi fandt endnu en cache, som der ikke er meget at skrive om. Den var lige til og som man kunne forvente det. Loggen blev heller ikke til noget specielt…

09/08-2009 @ 12:13. Cache #61.
Nr. 4 af 9 på dagens 3 timers tur til Jägersro i Sverige

Hurtig fundet 😀

NT

Alex & Louise
– julle.p

Men uden en cache som er sjov på den ene eller den anden måde kan man ikke forvente en bedre log…

Herefter måtte vi se os slået af endnu en cache! Igen en af de dumme benzin-station-caches… Vi fandt faktisk nogle ret gode gemmesteder, men den ville bare ikke frem. Efterfølgende er den blevet logget af en anden – vi har bare været geoblinde.

Nå, det er bare med at komme videre og glemme at vi nu har haft 2 DNF på én dag! :oops:.
Vi kom nu forbi en cache som ligger inde i noget, øhm. Større end busskas, men dog heller ikke større end en hel skov 🙂

Her var fyldt med kaninhuller, og vi fik da set et par kaniner hoppe forbi. Her var til gengæld forfærdeligt meget skrald og her burde man have brugt CITO-princippet. Desværre havde vi ingen pose og uden sådan en ville vi ikke komme langt (det har vi nu lært af…). Vi lage den TB som vi tog da vi var på tur i Dyrehaven.

Turen gik videre til den næste cache. Den indeholdt både en TB og en Coin. TB’en var sat sammen med en hestesko, og vi syntes den var lige det største at slæbe rundt på. Coin’en skulle blive i Sverige, og selvom vi stadig havde udset endnu en cache var det jo ikke sikkert vi ville finde den – vi lod dem begge ligge. Udover det var cachen også små-kedelig og pynter egentlig kun på statistikken…

Sidste cache på turen rundt om storcentret. Den hedder “Barnens skatt” og ligger ved en TOYS”R”US. Man kunne måske forvente en cache med en masse bytteting, men nej. Blot endnu en halv-kedelig micro-beholder. Måske var det vores GPS der fik et flip, men koordinaterne ville slet ikke passe. Stædighed gjorde at vi alligevel fandt den – vi skulle dælme ikke have 3 DNF på én dag!

Tilbage ved storcentret og den første cache som vi ikke kunne finde.. Vi gjorde lige endnu et forsøg, og denne gang sprang den frem. Utroligt der kan være så stor forskel 🙂

Vi havde stadig en time tilbage inden bussen kørte mod København og Louise er jo et hunkønsvæsen, og sådan nogle har det med at have et specielt shoppe-gen. “Vi” besluttede derfor at gå ind i storcentret hvor Louise blev sluppet løs 🙂 Vi blev dog hurtigt skuffet. Det var godt nok et lille storcenter, og da timen var gået havde vi set det hele to gange… Godt vi havde haft andet at tage os til de to første timer 😀

På Københavns Hovedbanegård ligger der selvfølgelig også en cache som kun lå og ventede på at blive fundet. Vi fandt hurtigt hvad vi mente var det rigte sted, men den drillede os nu lidt. Vi havde masser af tid og gav derfor ikke op! Vi læste i de seneste logs, og her stod der bl.a.

Clever hidingplace!

Så blev vi jo endnu mere nysgerrige… Vi kiggede i alle hjørner og kroge og sørme om den ikke også kom frem… Vi kan kom give de forrige loggere ret i, at det er et snedigt gemmested.

Nu hvor vi kan se cache-beskrivelsen med billeder ville vi ønske vi havde set billederne lidt før. Så burde vi i hvert fald have fundet den hurtigere. Men put, frem kom den jo 😀

Det blev til 1 DNF samt 9 traditionelle caches og en dejlig dag i Sverige.

Comments are closed.