Warning: Declaration of Walker_Comment2::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/rccruise.dk/blog.rccruise.dk/wp-content/themes/hanging.1.0/hanging/functions.php on line 57

Warning: Declaration of Walker_Comment2::end_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/rccruise.dk/blog.rccruise.dk/wp-content/themes/hanging.1.0/hanging/functions.php on line 71

Warning: Declaration of Walker_Comment2::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array, $current_object_id = 0) in /var/www/rccruise.dk/blog.rccruise.dk/wp-content/themes/hanging.1.0/hanging/functions.php on line 86

Warning: Declaration of Walker_Comment2::end_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/rccruise.dk/blog.rccruise.dk/wp-content/themes/hanging.1.0/hanging/functions.php on line 140
Velkommen til Verden » Blog Archive » Julle.p’s første udlagte cache!

Julle.p’s første udlagte cache!

0

Posted by Alex Petersen | Posted in Geocaching | Posted on 16-08-2009

Jeg har den sidste måneds tid gået med ideer til en ny cache. Den skulle være i dyrehaven og være en multi med 4 poster – en i hvert hjørne af dyrehaven. Imellemtiden fik jeg en anden idé, som nu er blevet realiseret i stedet for. Det er ligeledes en multi og ligger i Ermelunden – ikke langt fra dyrehaven.

Vi var ude og cache en dag. Vi håbede på at kunne finde mystery’en Juletræet i Ermelunden. Det gik ikke helt som planlagt men Ermelunden blev gået tynd. Nu vi alligevel var der fandt vi Toga, så dagen var ikke helt spildt 🙂 Vi har efterfølgende fået en god ide til hvordan mystery’en skal løses, men så langt er vi ikke kommet endnu…

Nå, men vi fik gået Ermelunden tyndt og det var her jeg fik en ide til vores første udlagte cache. Cachen blev oprettet som Klatretræet i Ermelund. Et FFC blev udtænkt og bestilt. Selvfølgelig skulle vores første cache også være begyndelsesstedet for vores første TB, Parachuting Max.

En tur til Tigeren blev det da også til – der skal jo være lidt bytteting i sådan en cache. Det var også her jeg fandt figuren til vores TB 🙂

Efter en halv måneds tid var det hele ved at være på plads, så afsted til Ermelunden. Træet jeg havde udset mig var egentlig ikke specielt velegnet alligevel, så jeg måtte rundt i lunden for at finde et andet. Til trods for, at der er så mange træer, synes jeg ikke der er mange gode klatretræer… Samtidig ligger der jo også Toga, Mystery-cachen samt Københavns Befæstning – Ermelund morterbatteri som man skal være mindst 161 meter fra.

ENDELIG fandt jeg et godt træ. De koordinater jeg har brugt ligger 161,2 meter fra en af disse caches – det var altså rent held at det lige kunne lade sig gøre!! Jeg havde en lille snor med så jeg kunne måle hvor højt cachen ligger. Det blev til 10 meter over jorden 🙂

Dagen efter besluttede jeg mig for at gøre lidt mere ud af cachen og gøre den til en multi. Jeg fandt et andet godt træ og gjorde dette til start-koordinaterne. Her fandt jeg på en lille opgave med 3 svarmuligheder som skal afsløre hvor cachen ligger henne. På den måde får man også set lidt mere af Ermelunden.

Jeg satte cachen til godkendelse d. 13/8, men måtte vente til d. 15/8 kl. 09:26 før den blev frigivet. Tiden gik, men ingen Found-log tikkede ind. Ved 19:30-tiden modtog jeg et par mails fra cachere der forgæves havde søgt efter cachen. Jeg skyndte mig at give lidt nye hints og kl. 21:40 kunne den første logge cachen 😀 og oven i købet med en sætning som:

En debut-cache af denne kaliber lover rigtig godt for fremtiden for os her i området

Det bliver man jo glad for at høre!

Tilbage er der kun at sige: Happy hunting!!

Comments are closed.